Tuesday, 29 March 2011

da x kisah da...

APE YG AKU NK KISAH????HAHAHAHA...KHIDUPAN MCM NI LA...
SO BUAT BODO JE LA
KT HIDOP ATAS BUMI ALLAH
SUME HAK ALLAH....

30/03/2011

emmm ...x tau la sampai bila aku ngan mertua aku nk diam jer...kdg2 bosan gak..org lain ade mertua bole bawak nyembang.tp aku dgn dunia aku sdri..semoga allah bukakan pintu hatiku utk berbaik2 dgn dia...aku bukan ape..x mahu menambahkan lg masalah yg ade..skrg pon da ttanggung..so the best way kami diam je la..asal hubungan aku n asben x byk masalah..rumahtangga mana yg xde prob...cuma kdg2 aku rase asben aku x matang dlm menangani permasalahn kami..dia lebih suka mendiamkan dri..tp tidak bg aku....

Monday, 28 March 2011

syukur

alhamdulillah..bersyukur atas rezki drnya..semoga aku akn jd manusia yg sentiase bersyukur
aminn ya allah..atas nikmat kurnia drmu
aku sedari kdg2 aku terlupa bsyukur padamu
tanpa ku sedari aku adalah manusia yg terpilih ko kuniakan rezki
tp aku terlupa
ampunkan aku ya allah

Wednesday, 16 March 2011

17/03/2011

emmm x sabarnya nak balik KG ku...rindu sgt..bosan giler dok cni..cepat la mase berlalu
aku x sabar sgt da ni...ooo ooo balik KG..hati riang..

Saturday, 12 March 2011

aku da letih......

smlm aku sms kat asben ..cz selama ni aku tlalu geram..kerana byk pendam rase ati...rase bersalah gak..tp kalo aku x sms aku makin sedih dgn ape yg dia lakukan skrg...bila la dia akn berubah???aku xtau nk buat ape lg...aku stiase bdoa smga dia akn berubah ..

Tuesday, 8 March 2011

hari2 biase..emm

buat pertama kalinya aku open blog..atas pdapat seorag kwn yg sgt baik..thanks kawan..best la kawan ngan awak..awk sgt baik hati..sy like la!!hihi..kat cni aku dpt luahkan rase hati aku yg selama ini byk aku pendamkan..